Lamskoteletjes met yoghurtmarinade

kotelet yoghurt

Ingrediënten voor 8 koteletjes

  • 2 teentjes look, tot pulp gewreven
  • 1 theelepel komijnzaadjes
  • 1 theelepel korianderzaadjes
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • sap van 1/2 citroen
  • 100 g Griekse yoghurt
  • zwarte peper en zeezout

Bereidingswijze

Stamp de koriander- en komijnzaadjes fijn. Meng de look, yoghurt, paprikapoeder en citroensap. Wrijf de koteletjes in met de marinade en laat minimum 2 uur marineren. Kruid het vlees met zeezout en bak op een matig hete grill, pan of bqq gedurende 2 à 3 minuten per kant. Laat 2 minuten rusten alvorens te serveren.

Bron: www.pastorale.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *