Hoe plaats ik een bestelling?

  1. Vul het formulier hiernaast in
  2. U betaalt een voorschot van 50€ op rekening BE19 7387 0203 6512 van Calus – Leus, Oosthoekstraat 33, 8700 Kanegem met vermelding van: uw naam en ‘ bestelling .. pakket(ten) lamsvlees’. Uw betaling moet binnen zijn op 06/04/2024
  3. U haalt de bestelling op week van 12/04/2024 op in de hoeveslagerij Verstraete, Wingenesteenweg 16 te Zwevezele. Indien dan afhalen niet lukt maken wij per mail andere afspraken.
  4. U betaalt cash bij aflevering het resterende saldo

De volgorde van overschrijven van het voorschot bepaalt wie een pakket kan bekomen.

Extra info

We bieden onze klanten een half geslacht lam (half karkas) aan in pakketvorm. De lammeren worden geslacht in een erkend slachthuis en dus door een dierenarts gekeurd. Na enkele dagen rust in een koelcel om het vlees te laten rijpen, wordt het karkas deskundig versneden in hoeveslagerij Verstraete in Zwevezele.

Een karkas (geslacht lam) weegt 20 à 23 kg. Bij het versnijden is er 2 à 3 kg afval. Daarnaast wordt aan het gehakt in beperkte mate wat varkensvlees toegevoegd om het smeuïger te maken. Wij verkopen per half karkas , dus per pakket is 11 à 12 kg vlees te verwachten. Het vlees wordt vacuüm verpakt in porties en is klaar om ingevroren of om vers gebruikt te worden. Bij aankoop betaalt U de effectieve kilo’s bruikbaar vlees aan 15.5 €/kg (en niet zoals bij sommige winkelbedrijven die een prijs per kg karkas vermelden, waar nog een deel verlies op zit).

Bestelformulier

Uw naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Postcode + gemeente (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon / gsm (verplicht)

Ik bestel pakket(ten) lamsvlees

Speciale wensen:

  • Ik wens de lamsschouder:
  • Ik wens de de lamsbout
  • Ik wens het lamsgehakt

Extra opmerkingen

 Ik heb het privacybeleid gelezen (link onderaan deze pagina) en ga hiermee akkoord
 Ik schrijf me in op de nieuwsbrief

Samenstelling

Een pakket met een half karkas (10 à 12 kg vlees) bestaat uit volgende stukken: